top of page

REGENWATERPUTTEN EN SEPTISCHE PUTTEN

REGENPUTTEN

Regenwater is een geschenk dat uit de hemel komt gevallen. Daarom is het plaatsen van een ondergrondse regenopvangput in beton een must. Regenwater is uiterst geschikt voor uw toilet, wasmachine en het onderhoud van uw tuin en terras. Door het plaatsen van een regenwatertank bespaart u op uw drinkwaterfactuur, vangt u zacht en kalkarm water op en ontlast u het rioleringsnet.

 

Onze regenwaterputten bestaan uit verschillende volumes van 1.500 tot en met 20.000 liter. Voor grotere volumes kunnen de regenputten onderaan verbonden worden door middel van rubberen moffen en een pvc-buis of kan u deze bij een hoge grondwaterstand ook nog verbinden door een hevelsysteem bovenaan. Voor de aansluiting van  aan- en afvoer van het water en om het mangat ter hoogte te brengen van het maaiveld kunnen er opzetstukken meegeleverd worden.

Levering en plaatsing :

Wij beschikken over vrachtwagens met zware laadkranen en daarmee kunnen wij de grootste regen – en septische putten perfect en zonder problemen plaatsen in de uitgegraven kuil.

SEPTISCHE PUTTEN

Septische putten dienen om het afvalwater van toiletten of fecaal water op te vangen. De zuivering van het toiletwater gebeurt op een anaerobe manier, daardoor komt enkel gezuiverd afvalwater in de riolering. Onze septische putten bestaan in volumes van 1.500 tot en met 20.000 liter. De grootte van een septische put is afhankelijk van het aantal personen die er gebruik moeten van maken.

Dit wordt uitgedrukt in:

IE = inwoners equivalent

EB = equivalente bewoners

SEPTISCHE PUTTEN ALLE WATERS

Hierbij komt niet alleen het afvalwater van de toiletten in de septische put , maar ook alle huishoudelijk afvalwater. Dit zijn dezelfde septische putten als voor toiletwater maar men moet hiervoor de inhoud van verdubbelen om een goede werking te bekomen.

T’Jonck Pascal

EEN SEPTISCHE PUT OF EEN REGENWATERPUT LATEN PLAATSEN IN OOST- OF WEST-VLAANDEREN?

Vertrouw op de vakkundige service van Betonproducten T'Jonck Pascal uit Brugge. Al onze producten zijn direct leverbaar uit stock.

Pascal: regenputten, septische putten, infiltratieputten, waterzuivering, kelders en smeerputten

Anja: betonplaten, betonpalen en Wirtz boordstenen, opzetstukken, controleputten

bottom of page